APUA!

Tämä on oikea sivu sinulle, joka olet huolissasi juomisestasi, tai epäilet, että sinulla on alkoholiongelma. Vaikka meillä kaikilla oli samat lähtökohdat, olemme AA:n ja 12 askeleen toipumisohjelman avulla ratkaisseet yhteisen ongelmamme. Elämme päivän kerrallaan raittiina tavallista, elämäniloista elämää.

Nopein tie avun piiriin on soittaa valtakunnalliseen AA:n Auttavaan Puhelimeen (09-750 200 joka päivä klo 9-21). Numerosta saat tiedon oman paikkakuntasi tai alueesi AA-kokouksista, sekä yhteyden toiseen AA:laiseen.  Halutessasi voit katsoa oheisesta luettelosta myös oman alueesi tai kaupunkisi auttavan puhelimen numeron suoraan (linkki avautuu uuteen ikkunaan, pdf-dokumentti).

Olemme havainneet, että yhteen kokoontuminen on yksi ratkaisun avaimista alkoholismista toipumiseen. Osallistumalla AA-kokoukseen saa yhteyden entisiin alkoholiongelmaisiin, jotka ovat ongelmansa ratkaisseet. AA:n valtakunnallinen kokoushaku toimii täällä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Helsingin AA-alue ylläpitää alueensa omaa kokouslistaa, jossa näkyvät kaikki Helsingin alueella järjestettävät AA-kokoukset. Listan löydät ”AA-kokoukset” -painikkeesta yläpalkista, tai täältä.

Ota yhteyttä meihin, haluamme auttaa!